1 dic 2011

En ganske så stor gulrot :)

Vi har en kjempenyhet!

For bare noen dager siden fikk vi vite at skolen er villig til å sponse oss... og det vil si, folkens, at vi skal være med på Gründerexpo Akershusmessen for ungdomsbedrifter 2012!! Den 6. mars hopper vi alle ti på et fly til Oslo og de to neste dagene deltar vi i den største yrkesmessa i Norge. Snakk om en motiverende gulrot!
Vi har bestemt oss for å være med i ca. 11 konkurruanser så nå er det bare å henge i for å få gjort alt i stand og få planlagt, laget og produsert alt vi trenger for å være med.

Å si at vi gleder oss er en understatement. (!)

- SoyDesign teamet

Inspirasjonstur til Elche

I går kom vi oss endelig litt ut. Sammen med to av lærerne våre dro vi til Elche, en kulturrik by ca. en halvtime unna, hvor vi tuslet litt rundt i byen, spiste og besøkte det arkeologiske museét Mahe. Er dere noen gang i Elche, er museét noe dere definitivt bør ta dere tid til å besøke!

Senere dro vi til kjøpesenteret L'aljub og testet ut forskjellige markedsføring- og salgsmetoder i de forskjellige butikkene. Det vil si at vi gikk rundt som såkalte "secret shoppers" og utfordret de ansatte med forskjellige spørsmål o.l.

Alt i alt var det en morsom og lærerik dag!


De flotte lærerne våre, Kai og Hanne



 - SoyDesign teamet