14 mar 2012

Gründerexpo 2012!

Nå er vi tilbake i solfylte Spania etter en fantastisk Norgestur. Tirsdag landet vi i ett-tiden på natten og gjorde ikke så mye annet enn å komme oss på hotellet, hyle av fryd da vi så de fantastiske rommene (vi bodde på suiter!) og så krype til køys. Onsdagen var ganske rolig på starten, med en utrolig deilig frokost, litt shopping og derretter en spa-tur ned til hotellets vellværesenter før ting, for å si det mildt, gikk litt på tverke. Desverre hadde pakken med alt utstyret vårt forsvunnet så etter et par timer på telefonen med tollvesenet, posten og postkontoret og en svipptur til Oslo måtte vi ta oss til takke med det lille vi hadde med i kofferten og kjappe nødløsninger. Men vet dere hva? Det ble faktisk ganske bra likevel!

Og så kom endelig torsdagen. Kort sagt: Det var en helt sykt digg dag! Vi var så slitne på slutten av vi omtrent falt om der vi sto, men det var så verdt det! Dagen hadde en utrolig bra start med at vi fikk hederlig omtale og ble runner ups i kategorien Beste brosjyre og motivasjonen var deretter, enkelt og greit, på topp. Vi vekslet med å stå på stand og "selge", og å gå rundt og snakke med andre ungdomsbedrifter samt gi ut flyers om SoyDesign. Vi ble kjent med masse kule folk, og så mange vanvittig bra bedriftkonsepter!


Standet vårt

Runner ups!



Presentasjon av bedriften foran jury


Dagen ble avsluttet på Peppes :)

Denne opplevelsen kommer til å være med oss gjennom resten av skoleåret og utviklingen av bedriften, for ikke å snakke om når vi kommer ut i yrkeslivet! Tror nesten ikke det går an å utrykke hvor mye vi koste oss og hvor lærerik denne turen har vært.

Tusen takk til alle dere som gjorde det mulig. Vi er så utrolig takknemlige for at vi fikk muligheten til å være med på dette.